Keresés ebben a blogban

Oldalak

2010. március 16., kedd

Rozmaringos sült karaj, borban párolva

Hozzávalók:
- fejenként 2 szelet karaj,
- só, bors,
- őrölt rozmaring,
- olaj,
- liszt,
- 1 csapott EK ételízesítő,
- 4 dl száraz fehérbor
Elkészítés módja:
Nagyobb lábasban hevíts olajat, a karajokat klopfold ki, sózd borsozd, szórd meg rozmaringgal, mártsd be mindkét oldalát lisztbe, majd süsd meg mindkét oldalát aranybarnára. Emeld ki a hússzeleteket az olajból, az olajat hintsd meg 2 EK liszttel, ételízesítővel, öntsd fel 2 dl vízzel és 4 dl fehérborral. Helyezd vissza a húsokat és lassú tűzön párold puhára őket.
Köret:
- sült burgonya, rizs, friss saláta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése