Hozzávalók:
- 40 dkg burgonya héjában megfőzve, megpucolva
- 30 dkg kiskocka tészta,
- 20 dkg maradék sült hús,
- 10 dkg bacon,
- 8 dkg hagyma,
- só,
- bors,
- majoranna,
- 1 teáskanál petrezselyemzöldje,
- 6 dkg vaj
A húst, a szalonnát kockára vágd, szeleteld fel a krumplit karikára, a vajon a hagymár pirítsd le, add hozzá a szalonnát, a maradék kockázott húst, fűszerezd, pirítsd össze. Most rakd rá a krumplit és a megfőzött, lecsöpögtetett tésztát, serpenyőben keverd össze és süsd készre.
A recept eredeti monarhia-beli sajátosságokat mutat. Ha magyarosan szeretnéd elkészíteni, hamarosan annak a leírását is olvashatod a Herrludwig.hu-n (csak győzd kivárni).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése