- 25 dkg gomba,
- 1 fej vöröshagyma,
- só, bors ízlés szerint,
- 1 MK petrezselyemzöldje,
- 1 KK ételízesítő,
- 15 dkg füstölt lazac,
- 3 dl tejszín,
- 3 gerezd zúzott fokhagyma,
- 1 EK liszt,
- 50 dkg kifőtt tészta (farfalle vagy penne),
- 1 fej vöröshagyma,
- só, bors ízlés szerint,
- 1 MK petrezselyemzöldje,
- 1 KK ételízesítő,
- 15 dkg füstölt lazac,
- 3 dl tejszín,
- 3 gerezd zúzott fokhagyma,
- 1 EK liszt,
- 50 dkg kifőtt tészta (farfalle vagy penne),
Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Rakd rá a felszeletelt gombát, fokhagymát, sózd, borsozd. Hintsd meg petrezselyemzölddel, add hozzá az ételízesítőt. Öntsd fel egy pohár vízzel. Párold puhára. Majd tedd belele az apróra vágott füstölt lazacot. Hintsd meg liszttel, és tejszínnel forrald ki.
Tálaláskor a lecsöpögtetett tésztát helyezd tányérra, vond be a mártással, és szórd meg reszelt sajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése