Canelloni con salsicce
Ez alatt természetesen a szakmai Basel cannelloni volt a menü . Otthon, és szeretnék tenni cannelloni magát . Este főzés osztály sürgeti az idő . Ezért a Fertigröhren . Tápláló mindennapi főzés . Fűszeres tölteléket. Forrás : Vad vas -, főző- 5, 2008
HozzávalókFőétel 4 fő részére
A cannelloni :
400 g kolbász , nyers , csípős kolbász sertéshúst az olasz hentes , kifejezett
200 g mortadella , apróra vágott
50 g parmezán sajt, reszelt
1 ágacska rozmaring , apróra vágott
2 TLF . Oregano
125 g Mascarpone
50 ml tejszín
fekete bors
mintegy 16 Canneloniröhren ( fajok , amelyek nem főzött vízben ) kell
A besamel :
25 g vaj
2 evőkanál liszt
5 dl tej
50 ml tejszín
Só, bors , őrölt bors , szerecsendió
50 g parmezán sajt, reszelt
A paradicsomszósz :
Elf 2 . Olívaolaj
6 paradicsom az olívaolaj
1 hagyma , apróra vágva
2 gerezd fokhagyma , aprítva
1 nagy padlizsán , kockára vágott be 1cm
50 ml vörösbor
400 g apróra vágott paradicsom az lehet Pelati
Só, bors , cayenne
1 csokor bazsalikom
Készítmény
(1 ) olívaolajat egy nagy serpenyőben . Hagyma, fokhagyma , pirított és szárított paradicsom is . Hozzáadjuk a padlizsánt kockákra és süsse sokáig , amíg enyhén barnul . Deglaze vörös bort , majd adjuk hozzá a Pelatitomaten . Minden, amit sóval, borssal és a cayenne borsot , fedjük le és főzzük 10 percig óvatosan . Majd tegyük bele a csíkokra bazsalikom és a fűszerekkel keverjük össze a mártást , ha szükséges. A zöldségeket egy edénybe gratin ausgebutterte adni .
(2 ) Minden az összetevők a Cannellonifüllung mix , helyezzük a tészta táska nélkül fúvóka , ami töltött canelloni táplált mindkét oldalról .
(3 ) A besamel mártást olvad a vaj . öntjük a lisztet , hogy röviden sütjük , majd keverjük a tejet . Forralunk . Adjuk hozzá a tejszínt . A mártást, alacsony lángon 10 percig forraljuk . Sóval , borssal és egy kevés szerecsendióval .
(4 ) A besamel oszlik el a cannelloni . Minden megszórjuk a sajttal . Az edényt alufóliával terjed .
(5 ) A cannelloni egy előmelegített sütőben 220 ° C- on a második legalacsonyabb groove 40 perc . 10 perccel a főzés vége előtt , távolítsa el a fóliát , hogy a canelloni is aranybarna .
(1 ) olívaolajat egy nagy serpenyőben . Hagyma, fokhagyma , pirított és szárított paradicsom is . Hozzáadjuk a padlizsánt kockákra és süsse sokáig , amíg enyhén barnul . Deglaze vörös bort , majd adjuk hozzá a Pelatitomaten . Minden, amit sóval, borssal és a cayenne borsot , fedjük le és főzzük 10 percig óvatosan . Majd tegyük bele a csíkokra bazsalikom és a fűszerekkel keverjük össze a mártást , ha szükséges. A zöldségeket egy edénybe gratin ausgebutterte adni .
(2 ) Minden az összetevők a Cannellonifüllung mix , helyezzük a tészta táska nélkül fúvóka , ami töltött canelloni táplált mindkét oldalról .
(3 ) A besamel mártást olvad a vaj . öntjük a lisztet , hogy röviden sütjük , majd keverjük a tejet . Forralunk . Adjuk hozzá a tejszínt . A mártást, alacsony lángon 10 percig forraljuk . Sóval , borssal és egy kevés szerecsendióval .
(4 ) A besamel oszlik el a cannelloni . Minden megszórjuk a sajttal . Az edényt alufóliával terjed .
(5 ) A cannelloni egy előmelegített sütőben 220 ° C- on a második legalacsonyabb groove 40 perc . 10 perccel a főzés vége előtt , távolítsa el a fóliát , hogy a canelloni is aranybarna .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése